Ajuntament

L’Ajuntament és la institució local que té per funció el govern i l'administració dels interessos del veïnat d'un municipi. Actualment té caràcter electiu.

El principals òrgans d'un ajuntament són:
- El Ple de l'ajuntament format per un nombre determinat de regidors que són elegits en unes eleccions pels veïns majors d'edat del municipi per un període de 4 anys.
- I l'alcalde que és qui presideix l'ajuntament i n'és la màxima direcció política, representativa i director de personal que és elegit pels regidors del Ple d'entre els seus membres.

Saluda de l'equip de governBenvingudes i benvinguts en aquest espai virtual!Veïnes, veïns i visitants d'arreu us donem la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament de Tivenys, en nom de l'equip de govern i del conjunt del consistori municipal de Tivenys.Tivenys som un poble menut, humil i...
ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC) - Implicats, fem poble.Eladi Galbe Mauri Jana Vicente MarquésJordi Piñol PuigPaula Piñol PiñolPARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC) Maria J. Beltran PiñolFco. Javier Mauri BonavidaFco. Javier Osorio Cantarero
Consulteu tota la informació relativa al funcionament intern de l'Ajuntament de Tivenys en els diferents àmbits.
Pla urbanístic de TivenysCadastre
Subscriure a
Menu

Menú principal