TivENSENYA

TivEnsenya és un projecte per créixer i sobretot per aprendre, per passar-ho bé i gaudir del lleure i del nostre temps d'oci. Però sobretot, per fer créixer Tivenys com a poble, i per fer créixer personalment tot aquell qui hi participa. 

TivEnsenya, va néixer amb l'objectiu de donar un servei de qualitat per als més petits i també per als més grans. I el nom, TivEnsenya, ja és síntesi i resum de l'essència d'aquest projecte. Es pretén fer poble i fer Tivenys. I alhora, i molt important, aprendre, oferint un gran ventall d'activitats i propostes acuradament pensades per als infants, per adults i per la gent més gran. Però sobretot, com bé diu el nom de l'entitat, ensenyant i educant en les valors més naturals de tota convivència. 

Amb el temps, ens ha donat temps a créixer, a agafar rodatge. Però no tant sols per augmentar en nombre d'usuaris i en formar un altre grup, sinó que també per adquirir més experiència i fer activitats i serveis encara més diversos. Actualment, amb el grup de la gent gran es realitzen activitats de memòria, lectura, d'escriptura, d'anglès, tallers, manualitats o celebracions de les tradicions més nostres. Sent l'objectiu principal vetllar per un envelliment actiu i un benestar emocional adequat, al mateix temps que promoure activitats que fomentin l'estimació cognitiva. Mentre que amb els nens i nenes l'objectiu principal és jugar, sense oblidar aprendre i créixer, en un ambient estimulant, i ensenyar a conviure en un entorn on l'edat i les necessitats de cadascú son ben diferents. 

Poder dir que avui Tivenys ja està mirant l'endemà. Avui Tivenys també és perspectiva de futur. Avui Tivenys és un poble que aprèn, però sobretot, ens ensenya.

Avui comencen les inscripcions del Casal d’Estiu!IMPORTANT‼️: El termini d'inscripció és d'avui dimecres 10 de juny al dijous dia 18 de Juny. Degut a la complexitat de la situació actual, no es podran acceptar inscripcions passada aquesta data. Molt important també, què en cas de superar el límit d...
Subscriure a
Menu

Menú principal