Camp de futbol

ue_tivenys.jpg

"Alas del frente de juventudes” va ser un grup de futbol local. Aquest equip jugava a un antic camp situat al C. Romèlia “Ceràmica”. Van aconseguir alguns èxits i jugar contra equips importants com seria el Club de Futbol Barcelona. Aquesta etapa es va acabar l'any 1955.

Al 1973 - Un grup de joves del municipi encapçalats per Francisco Piñol van demanar a l'Ajuntament un camp per poder jugar al poble. L'Alcalde del moment, José Piñol va aconseguir comprar un terreny al barranc de la valleta i es van dur a terme les obres.

El 29 de setembre del 1975 es va inaugurar el nou camp, la lliga ja havia començat, per tant es van haver d'esperar a la següent temporada per jugar. I l’any 1976 van començar la lliga amb un partit contra Certa, que va acabar amb empat.

El Tivenys ha estat un equip que ha tingut alts i baixos i sempre havia jugat a la categoria de tercera territorial. El 2003 es torna a reprendre el futbol, desprès d'haver-ho deixat durant uns anys, s’aconsegueix a la temporada 2004-2005 un fet històric, pujar a segona territorial quedant campió de la lliga.

Actualment el futbol segueix funcionant, amb un equip format per joves del poble i dels municipis del voltant.
 

camp_de_futbol.png   1.jpg
                    1955                                              2019

Subscriure a
Menu

Menú principal