Grup de teatre “Los Comediants de Tivenys”

La companyia de teatre Los Comediants de Tivenys neix de la iniciativa de l'Associació de Joves l'any 2012 de crear un grup per fer representacions al mateix poble.

El gener de 2013 van estrenar al poble la seva primera obra i degut a l’èxit assolit van preparar ràpidament la segona, aquesta de collita pròpia, i la representen al setembre del mateix any.

Degut a l'èxit assolit al poble decideixen fer les amèriques i en la tercera obra surten de casa, sempre desprès d'estrenar a Tivenys, i baixen a Bitem i a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa omplint-lo gairebé al cent per cent, plaça que han repetit fins a tres cops portant-hi tres obres diferents i sempre en fins solidaris.

A més compten al seu currículum en representacions a Prat de Compte, La Lira Ampostina, Pinell de Brai, Mora la Nova, La Vilella Alta, participacions a la Fira d'Artesania i Turisme de Tivenys.

Hi hem d'afegir l'actuació al curtmetratge rodat al poble per la productora belga Bigtree en una campanya per promocionar l’ús de l’energia solar a la ciutat de Hasselt i dirigit per Dirk Domen i, posteriorment, d'una altra participació a un rodatge d'un capítol pilot d'una sèrie televisiva, "Arrels", Treball de fi de Grau en Direcció i realització d'uns alumnes de la Universitat Pompeu Fabra.

També hi podem ficar, encara que no estigué enquadrat dintre del mon del teatre i actuacions diverses, l'organització d'una desfilada de vestits de núvies i nuvis, l'any 2019 on, per deixar empremta de la seva comèdia, una de les integrants del grup va fer de les seves representant uns petits esquetxs.

facebook.png

loscomediantsdetivenys@gmail.com

Subscriure a
Menu

Menú principal