Equip de Govern

Saluda de l'equip de govern

Benvingudes i benvinguts en aquest espai virtual!

Veïnes, veïns i visitants d'arreu us donem la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament de Tivenys, en nom de l'equip de govern i del conjunt del consistori municipal de Tivenys.

Tivenys som un poble menut, humil i acollidor. Un municipi que formem part de la comarca del Baix Ebre, un territori que ens uneix i agermana.

A Tivenys naixem i ens fem grans al costat del riu, un element indestriable de la nostra història, del nostre passat, present i futur. És així com, amerats per ell, pel nostre estimat riu Ebre, i protegits per les nostres serres i magnífic entorn natural, tirem endavant les nostres respectives vides.El present el vivim situats en aquest cor dels Països Catalans, lluitant amb constància i treball per escriure un futur millor en el marc del nostre país i del conjunt dels pobles d'Europa.

En aquest espai hi trobareu tastets del nostre poble, tastets de qui som i què fem, podreu saber qui formem el consistori, conéixer una mica millor la nostra història, tradicions, llocs d'interés, comerços i establiments i també hi podreu trobar espais on adreçar-nos preguntes, etc.

Aquesta pàgina també pretén ser una eina de transparència i servei al ciutadà, una eina que informe del nostre dia a dia i que aprope la gestió municipal a la seua gent i així informar i millorar tot allò que ens feu arribar i que estiga a les nostres mans.

Tivenys som passat, present i sobretot futur, un futur on totes i tots ens necessitem, on totes i tots comptem. L'Ajuntament us animem a caminar junts.

Atentament,

Equip de Govern de l'Ajuntament de Tivenys

whatsapp_image_2019-12-01_at_17.20.41_1.jpeg

 

 

Representació gràfica de l'estructura organitzativa de l'equip de govern.
Subscriure a
Menu

Menú principal