FIRARRELS

17/02/2020

FIRARRELS

Aquest 2020 Tivenys estrenarà fira, una fira temàtica innovadora que pretén diferenciar-se de la resta de fires del territori. La propera primavera convertirem el centre del poble en un altre país.
Aquesta primera edició, el protagonista serà ROMANIA, farem que el visitant s’endinsi i es senti part d’aquelles terres.

 

FirArrels, tal i com l’hem batejada, vol mostrar al seu públic la gastronomia i la cultura típica del país escollit, cuinant els seus menjars i exhibint els seus balls i vestits tradicionals. L’objectiu no és altre que poder conèixer altres arrels, costums i tradicions i conviure amb elles tot un cap de setmana ple d’activitats, de mostra gastronòmica i cultural per a totes les edats.

 

La fira es celebrarà els dies 24, 25 i 26 d’abril, ocupant tres espais principals, la Plaça Major, el Recinte Firal i els carrers que uneixen ambdós anteriors. La distribució entre els diferents espais pretén ser ordenada, amb una zona destinada a aquest país protagonista, una altra amb estands d’altres països o regions i la tercera allotjarà la part culinària, tant del país convidat com de qualsevol dels altres que hi vulgui participar, començant per la nostra tradició gastronòmica que, per suposat, també hi serà present.

⚠️Demana més informació de com participar-hi a les oficines de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 9h a 14h. La data límit per inscriure’s finalitza el 28 de febrer.

T’hi esperem!

Menu

Menú principal